Udlejning af Maskiner og tilbehør

For at kunne leje maskiner fra KB total service, er det et krav at du er med i Kundeklubben og du er bosiddende i Vandel.

Følgende udstyr kan lejes på time (dog minimum 2 timer)

Jonsered/Husqvarna Proff. multimaskine med stang hækklipper 100 kr pr time

Elefantsnabel aflastning til Hækklipper/buskrydder 50 kr pr time

Professionel fliserenser Kwern probuster 66 125 kr pr time

Trailer med stor Ruf som tillader masser af haveaffald eller andet. 100 kr pr time

Trailer med elektrisk tip (max last 1050 total 1500) 200 kr pr time

Følgende kan lejes på dagsbasis.

Dagsleje er definere som afhent fra kl 07 og afleveres tilbage inden 22

Jonsered/Husqvarna Proff. multimaskine med stang hækklipper 450 kr pr dag

Elefantsnabel aflastning til Hækklipper/buskrydder 200 kr pr dag

Professionel fliserenser Kwern probuster 66 550 kr pr dag

Trailer med stor Ruf som tillader masser af haveaffald eller andet. 350 kr pr dag

Trailer med elektrisk tip (max last 1050 total 1500) 500 kr pr dag

betingelse for at leje

Betingelser for udlejning af have maskiner

KB TOTAL SERVICE kan ikke gøres ansvarlig for skader på personer eller materiel , opstået i forbindelse med anvendelse af det lejede. KB TOTAL SERVICE kan ikke gøres erstatningspligtig for direkte, såvel som indirekte tab. Det lejede skal ved tilbagelevering være afleveret i rengjort stand – ved manglende rengøring opkræves minimum kr. 299,- + moms. Det lejede skal returneres til aftalt tid. Ved for sen aflevering, uden forudgående aftale, faktureres kr. 450,- + moms pr. påbegyndt dag. Såfremt en lejeperiode ikke afbestilles, og det lejede ikke afhentes, faktureres der for hele lejeperioden. Ved skade på trailer opkræves en selvrisiko på kr. 2.500,- + moms (normal 5000) . Ansvarspådragende skader skal dækkes af lejerens ansvarsforsikring. Det er lejers ansvar, at forsikringen dækker brug havemaksiner.

Betingelser for trailerudlejning

KB TOTAL SERVICE kan ikke gøres ansvarlig for skader på personer eller gods, opstået i forbindelse med anvendelse af det lejede. KB TOTAL SERVICE kan ikke gøres erstatningspligtig for direkte, såvel som indirekte tab. Det lejede skal ved tilbagelevering være afleveret i rengjort stand – ved manglende rengøring opkræves minimum kr. 499,- + moms. Det lejede skal returneres til aftalt tid. Ved for sen aflevering, uden forudgående aftale, faktureres kr. 800,- + moms pr. påbegyndt dag. Såfremt en lejeperiode ikke afbestilles, og det lejede ikke afhentes, faktureres der for hele lejeperioden. Traileren er kaskoforsikret, som dækker skader på traileren. Ved skade på trailer opkræves en selvrisiko på kr. 3.500,- + moms (normal 7000). Ansvarspådragende skader skal dækkes af det trækkende køretøjs ansvarsforsikring. Det er lejers ansvar, at forsikringen dækker kørsel med trailer. Det er lejers eget ansvar at være i besiddelse af det / de kørekort, der er nødvendige for, at vogntoget kan føres lovligt. Alle bøder / afgifter, f.eks. parkeringsafgifter, afholdes af lejer, og er KB TOTAL SERVICE uvedkommende. Skal en bøde eller afgift viderefaktureres, pålægges kr. 250 + moms i gebyr.

ALLE PRISER ER INKL. MOMS.